Overordnet:
Nedenstående betingelser er gældende ved online handel.

Denne shop ejes og drives af:
Henrik Boysen

Strandby Kirkevej 124A, 6705 Esbjerg

Tlf.: 29458730

Mail: info@coolsigns.dk

CVR.:
33 51 37 63

Priser:
De i webshoppen angivne priser, er betinget af køb online og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Med mindre andet er nævnt, er alle priser inkl. 25 % moms og i danske kroner. Priser på bestillingstidspunktet er gældende. Fragt- og leveringsomkostninger samt evt. betalingskortgebyrer oplyses inden dit køb. Vi tager forbehold for prisstigninger, force majeure, afgiftsændringer, udsolgte/udgåede varer og tastefejl.

Bestilling af varer:
1) Find de varer du vil købe og put dem i kurven.
2) Gå til kassen.
3) Indtast personoplysninger og vælg betalingsmetode.
4) Godkend ordren.
5) Vi sender en ordrebekræftelse til dig på mail.
6) Med mindre du informeres om andet, vil din ordre blive afsendt inden for 3-10 arbejdsdage.

Ønsker du at bestille varer, som ikke er en del af vores on-line sortiment, beder vi dig venligst kontakte os på telefon +45 29458730

Levering:
Er varen på lager, afsendes denne inden for 3 - 10 arbejdsdage efter ordremodtagelse. Som udgangspunkt afsendes ordren samlet. 
Hvis det leverede ikke svarer til det bestilte, skal vi have besked herom hurtigst muligt - og inden for 14 dage pr. telefon eller mail. Oplys venligst ordre nr. ved henvendelse. 

Reklamationsret:
Købelovens almindelige bestemmelser om 2 års reklamationsret er gældende. Ved evt. defekt (ved defekt forstås evt. fejl som er opstået under produktion af varen), fremsendes varen (eller afleveres til adressen) inkl. en kopi af fakturaen og en fejlbeskrivelse. Hvis der konstateres fejl, repareres varen eller ombyttes, og sendes uden leveringsomkostninger tilbage til kunden. 

Ved reparation betaler
coolsigns.dk fragtomkostningerne i det tilfælde, at reparationsservice bekræfter, at skaden er dækket af garantien. Hvis skaden ikke er dækket af garantien, kan coolsigns.dk bede dig om at betale fragten.


Fortrydelsesret: 
Som privat kunde har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos 
coolsigns.dk. Fortryder du dit køb, så kontakt os pr. telf.: 29458730- og oplys os herom. Efterfølgende skal du sende varen retur (eller aflevere varen på adressen). 

Når du returnerer en vare, fordi du har fortrudt købet, betaler du selv fragtomkostningerne. 

Du kan kun benytte dig af din returret, såfremt varen returneres i samme stand og mængde, som du modtog den. Varens salgsværdi må ikke forringes. Hvis varen bliver beskadiget eller forringet og det skyldes manglende eller for dårlig indpakning, så mister du din fortrydelsesret. 

Ved returnering genplaceres varen således i originalemballage og pakkes forsvarligt ind i korrekt fragtemballage. Du må ikke påklistre mærkater eller skrive direkte på producentens originalemballage. Dette skal ske på fragtemballagen. 

Når vi har modtaget den returnerede vare og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, refunderes den fulde købesum (minus fragtomkostningerne) til dig via bankoverførsel. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. En overførelse kan tage op til 14 dage.

Yderligere henvises til Forbrugerstyrelsen retningslinier om E-handel: http://www.forbrug.dk/Dine-rettigheder/Forbrugerguides/Ehandel


Fragtomkostninger:
coolsigns.dk har vi en fast fragtpris på 50 kr. pr. ordre. Du har mulighed for at se de eventuelle fragtomkostninger, når du lægger en vare i kurven, og inden du betaler og gennemfører din ordre. 

Din ordre leveres som udgangspunkt med Post Nord som My Pack Collect. Pakken bliver sendt til nærmeste ahentningsadresse. Der bliver sendt mail og sms når pakken er klar til afhentning. 

 

Ansvar
Coolsigns.dk påtager sig ikke noget ansvar for forsinkelse. Alle data og informationer du indtaster eller overfører til websitet, er beskyttet efter stramme retningslinjer for datasikkerhed, og vil under ingen omstændigheder blive videregivet til trediepart.

Copyright © 2018 Coolsigns. Alle rettigheder forbeholdes.
Alle billeder tilhører Coolsigns, og er beskyttet af loven om ophavsret.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk